dijous, 15 d’abril del 2010

i més entrenaments

Bueno, en breu actualitzarem les rutes que tenim penjades al blog amb alguns recorreguts que estem fent aquests darrers dies de tirades prèvies a la marató (oi Carles?? ;-)

Ahir vem fer un bon entreno, aquells que us veu anar desviant, esperem ens acompanyeu a la propera......

Divendres una altra apretadeta i diumenge una tiradeta llaaaaaaaaaaaaarga, ja podeu anar pensant en quina combinació de recorreguts podem anar fent, si tu Gonzalo, i tu també Carles si finalment ens pots acompanyar.

Per cert el tema de la comanda de les sabatilles ja està en marxa, en breu rebreu notícies tots aquells que ens heu demanat alguna

apa siau

i esperem els vostres comentaris

2 comentaris:

  1. PASADO EL SUSTO DEL TOBILLO, SIGUE LA MOTIVACION INTACTA Y CON GANAS DE SEGUIR ENTRENANDO. NO SE COMO NOS SALDRA LA MARATON PERO LOS ULTIMOS ENTRENAMIENTOS HAN SIDO TREMENDOS Y TENGO LA MORAL POR LAS NUBES.
    UNA MENCION PARA DAVID QUE YA ESTA MUY CERCA DE BAJAR DE LA 3 HORAS EN MARATON ENHORABUENA Y YA NOS CONTARAS COMO FUE POR PARIS.
    POR LO DEL RECORRIDO YO INTENTARIA IR AL PUIGVENTOS DESPUES DE HABER HECHO LA TEULA.

    ResponElimina
  2. Gonzalo això de sub 3 h. està reservat per gent com tu, que teniu la moral pels núvols i temps per entrenar com sembla ...
    A mi em costarà molt doncs amb el que m'agrada la muntanya i el poc que se'm posa bé l'asfalt, de motivació me'n falta un munt !!! (no pas de ganes)
    A veure com us surt això d'Empúries, tot i que ja li vaig dir a l'Isabel que tant d'entrenament per buscar marca en aquesta marató, personalment ho trobo molt dur. Espero que ho aconseguiu tot i que no sigui la millor. Bé, tu segur que t'estrenaràs i amb un temps estratosfèric. No hi ha res com la primera marató !
    Les sensacions meves a Paris van ser excel·lents i podria haver baixat més el temps si no arriba a ser pel perfil de la cursa doncs els darrers 7 kms. piquen amunt de mala manera i es fa molt difícil acabar a ritme. Ara que això de córrer amb més de 30.000 persones és una passada i una experiència inoblidable i a repetir. Ja estic pensant en Berlin...

    Sort !

    ResponElimina