Qui som?


Els corredors de fons de Viladecavalls és un club d’atletisme fundat l’any 1984 i que té ja 30 anys d’història. La finalitat del club és la de la pràctica de l’atletisme d’asfalt o de muntanya al poble de Viladecavalls i la participació a curses locals, nacionals o internacionals. El club està obert a totes les edats.

Mitja Marató de Terrassa 2014

Missió


Fomentar la pràctica de l’atletisme, el respecte per l’entorn natural i transmetre els valors de companyonia i la cultura de l’esforç per assolir objectius.

Què fem?


L’activitat principal del club són els entrenaments per curses de fons i de muntanya. Se’n fan entre setmana (dilluns, dimecres i divendres, 19:00) i el cap de setmana (el diumenge, 8:00).

Hi ha dues temporades diferenciades: estiu i hivern. La d’estiu està enfocada a la muntanya aprofitant l’excepcional entorn natural que té Viladecavalls i per preparar les curses de muntanya, trails i ultra trails. La d’hivern està enfocada a preparar les curses de fons de la temporada (curses de 10Km, Mitja Marató i Marató)

El club té diversos nivells i es preparen entrenaments específics per a cada nivell.

El club pertany a la Federació Catalana d’Atletisme (FAC) i a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i té corredors federats que participen en les curses de caràcter competitiu que s’organitzen.

El club organitza també entrenaments i sortides mensuals a la muntanya per tots els socis del club i simpatitzants.

1 comentari: