dimarts, 23 de novembre del 2010

RETORN A LES CLASSIFICACIONS

Passada ja la ressaca de la duatló, tornem a activar el blog, amb notícies d'alló que ens agrada més fer, córrer i les curses....

S'ha iniciat la temporada de cross, i el Pere Melero, ha començat amb molt bon peu, 3r veterà B, al Cross de Girona: 14' 48"

Continuem tenint representació a curses de muntanya, a la Cursa de Collserola (18 kms) el Rafa Morales ha fet un bon paper, 84 gral, amb un temps de 1h 28'23"

A la Jean Bouin han anat uns quants:
162- Manuel Martínez - 37'48"
170- Jo Piñeiro - 37'58"
212- Luis Gallego - 38'40"
31 fem.-Pat Domingo - 45'37"

I aqui teniu els comentari del David que va participar a la Rupit-Taradell de 43 kms, caldrà tenir-la en compte pels seus comentaris, ha de ser molt maca:

"Ja m'he tret l'espina de la Rupit-Taradell. Eren massa anys que en sentia a parlar tan bé i avui per fi han caigut els 43 km. !!
No sé si la coneixeu però val MOLT la pena, per dir que és de les millors marxes / curses que he vist, juntament amb Alpens.
Tot i no haver classificacions, quan he arribat a les 5 h. justes de marxa m'han dit que només hi havien 6 corredors davant meu, així que l'alegria ha estat doble de veure que malgrat hi havia força gent corrent (hi ha més de 1.000 participants, la majoria caminants) Sentir això sempre t'anima malgrat no ser important comparat amb el paisatge i la vivència viscuda. Els cingles de Tavertet amb el mar de núvols sobre el pantà de Sau, combinat amb la sortida del sol és el màxim que es pot aspirar per l'ull humà, de veritat."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada