dimecres, 10 de novembre del 2010

Pujada i Baixada a Guanta'10 - Missió complerta!

Aquest diumenge, una bon nombre de corredors de l'equip van participar en la ja tradicional "Pujada i Baixada a Guanta", a Sentmenat. Aquesta cursa de 12.5 km amb bastant desnivell és un clàssic en el calendari de tardor i el club hi té un bon historial de resultats notables

Amb aquesta perspectiva i tothom en un moment òptim de motivació, l'objectiu era tornar de Guanta amb els dos màxims trofeus possibles en categoria femenina... dit i fet!

El primer pernil del matí (els premis de Guanta són així d'alimenticis) el va aconseguir la Isabel, guanyant amb autoritat l'absoluta femenina amb un temps estratosfèric de 51:10, récord personal i una marca molt destacable.


Aquest temps ens va ajudar, a més, a aconseguir la victoria per equips femenins, on vam contar amb un marge prou bo de temps amb una colla d'atletes en posicions destacades. Ah! El pernil de la classificació per equips ens el menjarem en el sopar de nadal!




La resta de l'equip, per la seva banda, van fer resultats prou destacats tot i trobar-nos ben a l'inici de la temporada, encara amb pocs entrenaments de qualitat a les cames. Es important destacar com venen apretant fort alguns joves i no tant joves que són relativament "nous" en l'equip. Impressionants les marques del Angel, el Juan, el Manu i altres que ja planten cara als "històrics" de la casa. A aquest pas ens afartarem de pernils i trofeus

Menció a part mereixen les curses infantils on vam veure correr la canalla de les famílies Perez (2), Avellaneda, Gras, Gamisans i altres, amb moltes ganes i, fins i tot, amb alguns podis. Aquests també venen empenyent fort!



1 comentari:

  1. bueno, bueno, bueno.......no n'hi ha per tant!!!!!

    gràcies pels comentaris.

    aqui teniu la meva crónica de la cursa

    http://malva1971.blogspot.com/2010/11/pujada-guanta-2010.html

    I per cert, al llistat ens hem deixat a l'Alba Lloys.....1h 05'46"

    ResponElimina