dimarts, 23 de febrer del 2010

Gavà - València - Estonia

Una mica tard, però aqui van els resultats de les competicions on hem tingut coneguts participant.

Allà lluny amb el fred, a
Estonia, van anar el Carles i la Nuri, a fer ni més ni menys que 63 kms d'esquí de fons. Ja ens explicareu que tal.
Carles - 511 class. de 4780 arrivats, el 5é espanyol - 4h 13' 44" gens malament tenint en compte el seu canell
Nuri - 4.58 class - 7h 54' 23" sembla que mica en mica les molèsties van desapareixent

València: el David González (un dels pocs que parlen al blog........) va aconseguir MMP a la marató, baixant 5 minuts el seu temps, 3h 08' 50". Felicitats noi, ara a pensar en Paris......si és que no descanseu. A veure si diu alguna cosa de com va anar.....

Gavà: aqui una mitja per molts esperada i desitjada, i proba de foc. Vem anar uns quants:
Juan Pedroche: 88 class- 1h 20'42" MMP, enhorabona, però no va baixar de 1.20 perque va sortir massa fort..... has d'apendre a controlar-te ;-). Però està com una moto, fa por.......
Manu Pérez: 139 class - 1h 23'29", també MMP, i això que no ve a entrenar les sèries.... diumenge estava super orgullós, felicitats company.
Isabel Oliván: 189 class -3ª dona - 1h 24'46", proba de foc no superada :-( tot i recuperar algunes bones sensacions. Esperarem a la propera.
Joan Piera: 311 class - 1h 27'35" aquests de Terrassa, van a totes
Ramon Miranda: 350 class - 1h 28'33", ha fet MMP des del sofà ;-), Ramon que ya lo sabemos que no fuiste tu a correr.........
Manel Guardiola: 351 class - 1h 28'33", volia passar desapercebut sense club, però aqui no deixem passar ni una, va aconseguir el seu objectiu acompanyar a un amic a baixar de 1h 30.
Alfonso López: 410 class - 1h 29'27", la seva primera mitja desprès de dos anys corrent ja li tocava, i un bon estreno!!! enhorabona pel teu temps. No triguis dos anys més a fer una altra.
Sebastià Vilargunte: 530 class - 1h 32'10", un altre que no deixa passar ni una
Montse Comas: 1668 class - 99 dona - 1h 54'25", sembla que ja hagi deixat enrera la mala época

Ah, per veure la vostra arribada:

http://www.corriendovoy.com/evento.php?id=150


I em sembla que ja no tenim a ningú més a altres curses

2 comentaris:

  1. doncs podem dir que hem fet un cap de setmana de marques, pel que veig per aquí.

    En el meu cas ho tenia relativament fàcil doncs l'anterior marca era prehistòrica, i sabia que preparant amb una mica de seny i tenint sort, seria assequible. Ara falta continuar progressant.
    M'agradaria fer el mateix amb la MMP de mitja marató, i em desfaig de pensar que he deixat passar 2 bones oportunitats a Barcelona i Gavà, on ha fet bona climatologia per aconseguir-ho.
    Al Manu Pérez no el conec, però jo també hagués estat força content amb aquest temps. De moment és el que puc aspirar, i més si tampoc fem grans sèries com d'altres....

    Au, qui s'anima a escriure més per aquí ?
    La Isabel té rotllo però no sé si li durarà gaire si no l'ajudem !!

    ResponElimina
  2. Enhorabuena por la marathon David, una gran marca. Yo tambien tengo apuntada calella asi que ya nos veremos ahi, aunque si quieres ya sabes las horas de entreno que tenemos y a ver si te animas algún domingo a salir con nosotros, este fin de semana tenemos pensado hacer "els cinc cims".
    A los demas impresionantes marcas en la media de gava, como se notan los entrenos y la progresion que habeis conseguido este invierno.
    Manu a ti que no te visto, enhorabuena por el MMP, estas en una forma impresionante.

    ResponElimina