dilluns, 26 de maig de 2014

El primer de maig, un cap de setmana excepcional...

El cap de setmana llarg del primer de maig, vam participar multitud de curses arreu de Catalunya aconseguint podis en moltes d'elles. Deixeu-me que li dediqui una entrada especial a les curses en les que vam competir aquell cap de setmana. Bé que s'ho mereix !

Les competicions començaven el primer de maig amb la participació a la 12a Cursa Popular Vila del Papiol on el nostres corredor Jo Piñeiro va aconseguir  el 3r lloc en la categoria de Veterans amb un temps de 00:42:50
El mateix dia a la cursa de muntanya de Castellolí hi participaven Javier Sanjuán i Andrés Aranda on el Javier va fer una meritoria 52 posició després de fer 20 Kilòmetres amb 1000 metres de desnivell positiu.

El David, Cristian i Carlos a terres vasques.

El dissabte 3, el Carlos Fernández, Cristian Pérez i David González participaven en el Ultra Trail Apuko Extrem en el Pais Vasc on van còrrer en 14 hores 43 minuts els 90 kilòmetres amb 6000 metres de desnivell positiu que tenia la competició.

Hem completat el cap de setmana amb participacions a 3 curses més ahir diumenge: Cursa de Terrassa California Sports, la Cursa de Sant Isidre a Cardedeu i a la Marató d'Empúries en totes les seves modalitats (marató, mitja marató i 10K). La marató era prova de Campionat de Catalunya en la distància.

1r lloc de la seva categoria per la Núria Forcada

A la cursa de Cardedeu la Núria Forcada s'emportava el 1r lloc de la seva categoria amb un temps de 44 min 36 seg.


Foto de grup abans de les curses d'Empúries

A la cursa d'Empúries 3 dels nostres corredors es van classificar entre els 3 primers llocs en les seves categories respectives.
  • Fernando del Corral Serrano es proclamava subcampió de Catalunya de Marató en la categoria M40 amb un temps de 2h 56 min 05 seg
  • Manu Pérez va aconseguir el 3r de la categoria M50 en el campionat Catalunya de Marató
  • Gonzalo Tejerina, en la competició de Mitja Marató d'Empúries, feia 3r en la categoria M40

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada