dijous, 6 de febrer de 2014

Sortida de muntanya - Parc Natural del Sant Llorenç


Ja tocaba una sortida cap a la Mola i donar una volta per la zona més elevada del Parc Natural de St. Llorenç!! Un entorn natural que ens queda molt a la vora i està ple de rutes i camins pels quals gaudir de la natura.

Sortirem cap a les 8:30 h del matí de dissabte dia 15 de febrer al parking de la Torre de l'Angel. L'aparcament es troba a la Ctra. de Talamanca un cop hem passat la urbanització de les Pedritxes (passada ja Matadepera). 

Començarem per enfilarnos cap a la Mola (1103m.) per la Canal de l'Abella, amb un desnivell de 500m+, baixem mirant a Terrassa fins trobar el Camí de la Senyora. Aquest el farem sencer fins arribar a l'ermita de Sta. Agnès
Pujarem 150m+ de cop fins la Cova del Drac. Agafarem la Carena del Pagès, passant pels Òbits i la bonica Font Flàvia, tornem a la carena fins arribar a Coll d'Eres i ens enfilem al Montcau (1056m.)
D'allà baixarem a Coll d'Estenalles i creuarem la BV-1221 per enfilar-nos a peu de l'ermita de St. Jaume, seguim la pista fins la Coma d'en Vila i disfrutar la l'Alzina Bonica.Continuem passant pel Coll de Boix i a la Sesta Grossa, agafem el corriol de la dreta cap avall per trobar-ne un altre que ens portarà fins la Font de la Pola
Seguirem per la Porquerissa fins al Coll de Tres Creus i agafem el camí que porta fins el Castellsapera (939m.) Baixem i agafem el corriol que ens porta fins al Collet Estret i anem a buscar la Roca del Corb (877m.) D'allà anirem cap al Puig Codina (857m.) i després la Punta dels Caus Cremats (812m.) Aquí començarem a baixar fins la urbanització dels Rourets i seguirem fins tornar a travessar la carretera vorejant la masia fins arribar a la Torre de l'Àngel. 

Es recomana portar sistema d'hidratació i aliment (gels, barretes energètiques, fruits secs, etc...)

Track del recorregut

Itinerari traçat pel Raúl Villafañé.

Algunes fotografies

Algunes fotografies dels indrets pels quals transcorrerà l'entrenament.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada