divendres, 11 de març del 2011

XXXIII MARATÓ DE BARCELONA


Aquest any hem tingut una nodrida representació de valents que s'han atrevit amb la cursa de les curses, la Marató, i ho han fet a la cursa de casa nostra, a Barcelona.

Molts d'ells eren debutants en el repte del vell Filípides i, com ha de ser, s'acostaven a la distància amb aquella barreja de il·lusió, nervis, por i ganes que et deixa l'estómac fet un nyap durant varis dies. També n'hi havien de veterans en aquestes batalles, alguns amb intencions de millorar marques personals i de fer resultats concrets, i d'altres amb la simple pretensió de tornar a demostrar-se a si mateixos que encara podien afrontar el repte, però tots ells acostant-se a l'experiència amb el respecte i la prevenció que la Marató demana.

I, com sempre, la Marató ha estat severa i dolça a la vegada, donant satisfaccions a molts però també patiment i duresa per a tots, premiant els deures fets però sense deixar-ne passar ni una a ningú, castigant severament el mínim error. Tots sabien que la marató es així, però van decidir enfrontar-s'hi igualment i n'han sortit victoriosos!

Ara toca recordar els bons i mals moments, llepar-se les ferides i... a pensar en la pròxima amb la satisfacció d'haver arribat a meta aquest cop. alguns provaran de millorar marques a Empúries, d'aquí a poques setmanes, d'altres esperaran mes, però segur que tots tornaran a ser a la sortida d'un altre marató, ara ja li han vist les dents de prop i això es addictiu!

Aquests van ser els resultats dels nostres Maratonians




































1 comentari:

  1. felicitar als que s'estrenaven en la distància, especialment l'Angel pel seu temps "fàcil"
    Al Juan ja li vindran millors dies i no tardarà gaire en sorprende'ns com ja sabem.
    Això enganxa !

    Per cert, l'Isabel 10ª fèmina, que no està malament

    ResponElimina