dilluns, 21 de febrer del 2011

13 nits i 14 dies

Podria semblar el títol d'una peli, però no, es el compte endarrera, només falten 14 dies i 13 nits i a les 8.30 estarem uns quants a l'Av. Reina María Cristina, decidits a acabar la marató, millor, pitjor, més o menys mentalitzats, però amb el mateix objectiu, creuar la línia de meta.

Aquest diumenge, uns quants van fer una tirada llarga fent una Cirera i una mica més, uns altres com ja és habitual van sortir per Mossen Homs, (ens vem creuar amb uns quants), i d'altres vam escoltar uns consells i ens vam arriscar a anar fins a Sabadell per intentar fer una tirada llarga i plana, el problema va ser arribar fins a Sabadell, de pla doncs bé, que voleu que us digui.... no.
Un cop allà realment tot el recorregut al costat del riu Ripoll és força bo per fer-lo a ritme constant i sense gaire desnivell, el proper cop si que ens plantejarem acostar-nos fins allà.

Al final, doncs 30 kms, 2h 24 i jo demanant arribar als 30 per anar a buscar el tren. Portem molta tralla d'entrenament i això es nota (espero que sigui això), i ara hem de començar a baixar intensitat, ritme i demès per arribar al 6 amb totes les forces acumulades, i en plenes facultats tant físiques com mentals.

Doncs ja sabem a descansar, a menjar i a hidratar-nos...................

4 comentaris:

  1. heus aquí el culpable...
    queden molts dies encara i de recuperats tots estareu si feu bondat i vigileu amb les sèries que queden !!

    ResponElimina
  2. ei, no t'escaquegis dimecres toquen les darreres........ t'esperem al 8!!!

    ResponElimina
  3. m'he escaquejat !!! tinc el sóleo a les últimes i he de fer bondat. Ens veiem la setmana vinent (espero)

    ResponElimina
  4. uins, cuida'l.... no toca ara fer-se mal. Avui les darreres sèries curtes i ràpides 6*1000 1'30 descans 3.45 - 3.46 - 3.43 - 3.40 - 3.38 - 3.48 (això jo la resta..... més ràpid ;-)

    ResponElimina