dilluns, 18 de gener del 2010

Triatló Tuixent


















I tot i que el Carles ens va abandonar en aquesta mitja, ja se sap, quan hi ha neu no hi ha qui el vegi trepitjant l'asfalt els diumenges..... també va competir. El van veure competir a Tuixent, que va acollir el Campionat Nacional de Catalunya Absolut d'aquesta espectacular modalitat, on el P.C. Bonavista (club al que pertany) ,en homes es va proclamar campió per Clubs.
A nivell individual, va ser el 7é de la general i el 2on veterà.....

Enhorabona pel podi (i per les sensacions), ja ens diràs la teva


4 comentaris:

  1. La veritat es que ens va sortir una prova rodona! Per un dels meus "altres clubs" (la PC Bonavista), revalidar el títol de Campions de Catalunya de l'especialitat amb la que vam néixer es una fita important, i aquí la tenim!

    Penseu que es un club petit, molt perit; format d'amics que correm per afició i per il·lusió, amb molt bon ambient i camaraderia. Oi que us sona? ;-)

    Per a mi, personalment, el 2n lloc de veterans i 7e general m'animen prou, també. Sobretot veient que vaig ser capaç d'esquiar al màxim (2n parcial) i de corre molt bé (5e parcial) Llàstima de una BTT massa tècnica per a mi

    ResponElimina
  2. ENHORABUENA CARLES, UN FIN DE SEMANA REDONDO ME ALEGRO UN MONTON.
    PD. SI NO TUVIERAS TAN BUENOS RESULTADOS NO NOS FIARIAMOS DE TUS ENTRENAMIENTOS ;-)

    ResponElimina
  3. ji ji Gonzalo, tens raó ah, i per cert, els entrenaments actualitzats per quan??????

    ResponElimina
  4. Ostres tu quin pressing!!1 però això, això!! Per quan akests entrenaments?!!! Enga q sou tots unes machines!Ahhh i es clar, enhorabona Carles!!! :)

    ResponElimina