dimarts, 9 d’agost del 2011

uau semblen vacances!!!

Buff, sembla que tinc al blog de vacances. No, però motius varis han fet que no m'hagi dedicat el que toca actualitzant resultats i altres cosetes. No tenen a veure amb el córrer, però hem d'establir prioritats. Ara un cop tot torna a estar més o menys controlat, reprendré el blog, i ho faig amb els resultats de curses bastant antigues.

Tot just ara fa 10 dies va tenir lloc una cursa tradicional entre nosaltres, bé més que la cursa, el posterior sopar que té lloc al poble veí...... Aquest any només han participat dos corredors de la colla, l'Artur que porta ha infinites participacions en aquesta cursa, i el Jaume que s'estrenava, un primerenc i el més veterà de la colla en participar a l'Espluga de francolí, coneguda per tots per la calor que acostuma a fer. Però aquest any com darrerament, la climatologia ha respectat als 888 corredors que van creuar la meta.
442- Artur 1h 11'32"
443- Jaume 1h 11'32"

Una setmana abans a Cerdanyola i Gironella també vem tenir representació. A la Cursa dels poblats Ibèrics, en Manu Pérez, va fer 19é, amb 43'06". I a la Cursa de Sant Jaume, la Nuri i la Queralt tot i no tenir classificació amb temps ni per categories, sabem per bones fonts que van fer podi, felicitats, també va participar el Carles.