dilluns, 30 de desembre de 2013

Entrenament de muntanya: Sortida a Montserrat

El passat 21 de desembre es va organitzar un entrenament de muntanya a Montserrrat sortint de la plaça de la vila. Un entrenament de muntanya d'uns 21 km però que el Carlos i el Cristian van allargar (tot passant per Sant Jeroni) fins als 54 km en companyia del Raúl que va fer la tornada des de Montserrat.
Al Monestir ens vam fer la fotografia de grup amb les samarretes del club i vam posar unes espelmes a la moreneta per veure si la subvenció que triga tant en arribar és una mica generosa.
Va ser una sortida molt divertida i amb molta participació de les 3 sortides de muntanya que s'han organitzat fins ara. El 21 de juny la tornarem a repetir.

Foto de grup al Monestir de Montserrat
Detall del recorregut
Sortirem de bon matí des de la Plaça de la Vila de Viladecavalls i ràpidament enfilarem direcció a la Creu de Saba pel Camí Nou... però abans d'arribar passarem per l'ermita de Sant Pere Sacama, amb les seves estupendes vistes per sobre 467m d'altitud.
Passarem per la cara sud del Puig Ventós (606m), deixant per al gener l'ascensió a la Creu de Saba.
Un cop al Pla del Fideuer ens dirigirem a tota pastilla cap a Sant Salvador de les Espases. Baixant vertiginosament a Can Tobella i d'allí per la via verda (113m) que segueix el Llobregat creuarem el riu pel pont de l'Aeri. Un cop a l'altra riba pujarem per dura pendent pel camí de l'aigua fins al Monestir de Montserrat! (710m) ...
Seran 21km amb una mica mes de 1000 m D+


Perfil del recorregut d'anada

Tot i que el dia del recorregut van haver-hi uns canvis en el track sobre la marxa. 

Sel·lecció de fotos de la sortida

Posant l'espelma per les subvencions :O
Fent una birreta :)

Secció ultra
Com ja us he explicat abans el Carlos, Cristian i Raúl van allargar el recorregut fent: 54Km, 8h 19m i 2662 D+ Tomaaaa!! :_D


Recorregut dels "Ultramans"
Perfil del recorregut :_O
A Sant Jeroni :)

Arribada a la plaça de la vila... Quins cracks !