dijous, 14 d’octubre del 2010

novetats duatló infantil

I si, la duatló infantil té unes quantes novetats, per començar s'ubicaran els boxes al pati de l'escola Rosella, i els circuits dels més petits intentarem fer-los dins la mateixa escola.

Recordeu que l'inscripció és obligatòria també per la duatló infantil, i que caldrà que el mateix dia de la cursa quan us donem els pitralls haureu de signar les autoritzacions paternes.


3 comentaris:

  1. Hola,

    Que tinguem temps, les mares i pares que estarem amb els nanos, de poder començar sense massa problemes ;))))!!!! L'edició passada em va tocar córrer per arribar a la sortida després que la meva filla participés a la infantil!!
    Segur que ens agradaran els circuits!!!!

    ResponElimina
  2. no t'amoïnis, que ja farem que puguis anar més tranquil·la,

    per cert, vine a saludar-nos!!! estic molt contenta que repeteixis...

    ResponElimina
  3. Doncs estaria be que per una altre edició, algú de la organització tingués en compte que hi han famílies que els hi agradaria participar-hi tots els membres i no és possible perque o bé el pare o bé la mare s'han de quedar cuidant dels nens (quan no tenen possibilitat de fer que vingui algun altre familiar o amistat a cuidar dels petits mentre els pares fan la cursa).
    Si el trofeu Quim és per un bé de fomentar la participació de tothom, doncs que hi hagi alguna mena de canguratge, ni que sigui pagant-lo a part, no?

    ResponElimina