dilluns, 4 d’octubre del 2010

CAMPIONES-CAMPIONS DE CATALUNYA VETERANS EKIDEN 2010- actualitzat


Tot i que amb una mica de retard, finalment aquest diumenge va tenir lloc a Palafrugell la XIII Ekiden, marató per relleus, que també era XI Campionat de Catalunya de relleus en ruta i V Campiona de Catalunya de relleus veterans.

Vam participar dos equips, femení i masculí, amb uns resultats espectaculars, les noies terceres en el Campionat de Catalunya absolut, i primeres veteranes, i els nois, primers veterans, i quints absoluts.

En un dia espectacular, de sol (i vent), es van oblidar de tancar les portes......, vam gaudir d'una jornada "diferent", i amb uns animadors-es de luxe, gràcies a tots per venir a animar-nos,1h 30 de camí i estar animant tota la cursa, i acompanyant-nos amunt i avall mentre corríem..... no sabeu que bé ens va anar. L'ambient, va ser molt entretingut, anar veient a gent contínuament a la pista fent canvis de relleus, controlant les posicions, a la competència va fer molt distret el matí.

Puntualment a les 10 es va donar la sortida a la prova, fent el primer relleu de 5kms per part de les noies la Rosalía, i el Pascual pels nois. A la primera posta, els nois anaven segons de veterans i les noies les terceres generals, posició que ja no van deixar fins finalitzar la marató, mentre que els nois a la segona posta van reduir distàncies amb els primers veterans i al tercer relleu van passar a ser els capdavanters, augmentant les distàncies amb els quilòmetres......

Les postes i els parcials dels relleus van ser:

Noies:
Rosalia - 5 kms - 23'58"
Marta - 10 kms - 50'49"
Montse - 5 kms - 23'56"
Isabel - 10 kms - 41'54"
Yolanda - 5 kms- 24'44"
Anna - 7,195 kms - 34'39"

Nois:
Pascual - 5 kms - 19'40"
Pere M. - 10 kms - 37'13"
Manu - 5 kms - 19'07"
Fernando - 10 kms - 38'10"
Jordi S.- 5 kms - 19'29"
Juan - 7,195 kms - 28'21"

podeu mirar algunes fotos aqui, quan tinguem més ja les anirem actualitzant.


I el fotògraf de diumenge, ens ha fet arribar el link de les mil i unes fotos que ens va fer, passareu una bona estona.....

més fotos...... aqui



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada