dijous, 1 de juliol del 2010

SOPAR CORREDORS I ALTRES ACTIVITATS

Ahir vem fer el sopar d'estiu, vem ser uns quants...... finalment 35. Amb algun problemilla amb els plats i això, però finalment vem poder sopar tots.
Està bé veurens fent altres coses que no sigui córrer ;-)
La propera per Nadal, tot i que a veure si organitzem altres activitats, per fer vida social, i que també vinguin les families.
De moment tel proper dia 9 de juliol, per la Festa Major de Viladecavalls, hem reservat una taula per participar a la fideuà popular que cada any té lloc a la Plaça de Can Turu. Cal comprar tiquet previ (2 €), ens hem de portar els coberts, i la beguda, i el que cada un vulgui, una mica de picoteo, de postres...... Seria interesant ens confirmeu qui teniu pensat venir i quants com sempre amb un missatge al blog, o per mail isa.olivan@gmail.com

També estem montant una sortideta en bici de carretera, aqui el Carles ens montarà una espectacular ruta per paratges inòspits...... o no......En principi proposem el 18 de juliol, o sigui que ja sabeu, us esperem.

I si teniu alguna altra proposta en parlem, no tot és córrer.............

4 comentaris:

  1. Yo al finalmente me quede con las ganas de asistir pero por problemas de logistica, y cansacio acumulado ya que no duermo por las noches porque un dia se me ocurrio tener un segundo hijo.
    Primero enviar un abrazo a todos, no sabeis lo que os hecho de menos y el salir a correr juntos. (me tengo que pasar aunque solo sea a saludaros, la verdad es que ya me vale aunque hay un ser de 3 kg y medio y otro de 10 que me tienen totalmente abducido)
    Segundo dar la enhorabuena a todos estos cracks que pasean el buen nombre del club en todas las carreras a las que asisten tanto aqui como en el extranjero y no doy nombres porque no quiero dejarme a nadie
    Lo dicho un abrazo enorme y hasta pronto

    ResponElimina
  2. Unos cuantos los que no estaban al corriente preguntaron por ti

    Espero una foto del nuevo peque!!! estas cosas tambien se han de oficializar.

    muchos besos a todos, y a ver si venis a que el peque conozca a sus tíos corredores.....

    ResponElimina
  3. ànims Gonzalo, que això està fet. Segur que per casa ja deus tenir una bona "marató"
    Jo era el primer sopar del club al que anava i la veritat és que vaig trobar poques cares conegudes. Mica en mica els anirem coneixent.
    Ara que espavilat, doncs si t'han de seguir abduint aquest parell n'hi ha que gosarem atacar les teves marques !!!
    Una abraçada i no pateixis gaire que jo amb menys de 6 mesos ja vaig conseguir superar la teva situació.

    Isa, em deus un equipatge...

    David

    ResponElimina
  4. si, si ja ho tinc en compte.... demà li reclamo a l'Artur.

    ResponElimina