diumenge, 17 de gener del 2010

Mitja Terrassa

Una més al sac.

A destacar el primer lloc per equips femeni!!! si noies, hem guanyat, han puntuat la Isabel (jo ;-), la Pat, i la Gràcia. I els nois, tercers, tot i que han puntuat l'Oscar del Rio, el Juan i el Gonzalo (s'han descuidat a l'Albert.....).

Enhorabona a tots els que heu fet MMP aqui, deu ni do.....esteu fets uns cracks.

Albert, Oscar, Gonzalo........Ramon....Pat...Gracia, estem fent un molt bon equip.

No posaré les classificacions de tots, hem estat molts, pero si el link http://www.atletisme.cat/classificacions/terrassa/res2010g.htm

Fotos, aqui teniu les de l'Oscar, que s'ho ha currat, moltes gràcies noi http://picasaweb.google.es/Oscar22/20100117MitjaMaratoTerrassa#

Ah, i si us voleu veure a l'arribada:
http://www.visquemterrassa.tv/tv/
cliqueu a "sortim TV" i s'obre un desplegable i allà segons el temps, us podreu veure

ara vaig a descansar una mica, i demà la meva crònica particular....

5 comentaris:

  1. TOT UN CLUB

    Felicitats a tots els que heu corregut, i als que heu guanyat i millorat les vostres marques El club creix, cada dia es mes nombrós i mes gran amb el potencial humà i esportiu, Mes que ahir menys que demà.

    ResponElimina
  2. JOAN, COMPARTO TODO LO QUE DICES. REMARCANDO EL TERCER PUESTO EN LA GENERAL DE ISABEL, EL PRIMER PUESTO DE MUJERES, AUNQUE LOS HOMBRES NO LO HEMOS HECHO NADA MAL CON EL TERCER PUESTO GRACIAS A DOS SUB 1.18 COMO ALBER (SOLO ENTRENAR CON EL YA VES QUE ES UN CRACK) Y OSCAR.
    POR ULTIMO DAR LAS GRACIAS A JUAN QUE ME HA AYUDADO EN TODA LA CURSA. YA QUE, AUNQUE EL TIEMPO NO HA ESTADO MAL (MMP), NO HE TENIDO MUY BUENAS SENSACIONES Y HA SIDO ÉL EL QUE HA IDO ANIMANDOME Y TIRANDO DE MI (SOBRE TODO EN LAS SUBIDAS QUE SE ME HACIAN MUY DURAS) HE DISFRUTADO MUCHO CORRIENDO CONTIGO.
    EN DEFINITIVA ENHORABUENA A TODO EL MUNDO, ES UN PLACER CORRER CON VOSOTROS.

    ResponElimina
  3. Enhorabona a tots!! Els que hem corregut per l'esforç i els que ens heu acompanyat amb el suport incondicional a tota la gent del club. I és que és un plaer poder còrrer amb grans esportistes i persones, uns companys que t'ajuden i t'empenyen a cada entrenament i a cada cursa compartint una afició tan maca com és el còrrer. Equivocadament es pensa que l'atletisme és un esport individual,tothom que ha corregut en un club o ha fet atletisme durant un temps sap que per aconseguir bones marques és necessari d'un equip . I bé nosaltres tenim la sort d'haver format un bon grup i sobretot on hi ha un gran ambient, tot i que porto poc temps corrent amb tots vosaltres, estic molt contenta de formar part d'aquest club. Endavant compis!

    ResponElimina
  4. bueno, ara si, tot i que una mica tard.....
    estic contenta per haber fet podi individual, estic més contenta per haber fet podi per equips femeni, estic descontenta perque pensava podria fer millor temps, però no sempre es pot fer el que un creu.... ara només em toca esperar a la propera: Gavá.
    Pat, estic amb tu, i Joan, si s'està refent un grup amb moltes ganes de fer curses, de guanyar, però sobretot i el que és més important de passar-s'ho bé correns.
    Sou els millors companys d'entrenament, no cal guanyar trofeus cada cursa ni pujar sempre al podi, les felicitacions del dilluns és el millor premi que un es pot emportar.

    ResponElimina
  5. Ei!, enhorabona a tots per les prestacions demostrades i, sobre tot, per quest ambient que dieu i que ens motiva a tots a seguir corrent més, més ràpid, més lluny i passant-ho més bé!!

    Tenim un club que no ens el mereixem!

    ResponElimina